New Event Tom Odell

Ancienne Belgique Brusselmaandag 20 februari 201720:00

Tom Odell kondigt vandaag de release van zijn tweede album aan. ‘Wrong Crowd’ wordt op 10 juni in de winkelrekken verwacht. De jonge Brit trekt daarna de baan op om zijn fans op het podium terug te zien. Na de zomerfestivals – met een passage op Pukkelpop op het programma – keert hij naar ons land terug! Op 20 februari 2017 speelt hij een intiem concert voor zijn Belgische fans in de Ancienne Belgique.
 
Tom, afkomstig uit West-Sussex, bezorgde de hele wereld kippenvel met zijn eerste album en een pak hits die nog lang zullen blijven nagalmen. ‘Long Way Down’ klokte af op ruim een miljoen verkochte exemplaren en platina in Engeland, en is een juweeltje dat we ons vooral herinneren dankzij hitsingle “Another Love”, maar ook “Can’t Pretend”, “Hold Me” en “Grow Old With Me”. 26 is hij intussen, en hij schrijft nog steeds treffende en hypergevoelige nummers, die recht naar het hart gaan. Dat leverde hem al onder meer de BRIT Critics’ Choice Award op in 2013.
 
Vol ongeduld wachten we dus de komst van zijn tweede langspeler af. ‘Wrong Crowd’ bestaat uit elf straffe songs geproducet door Jim Abbiss (Adele, Arctic Monkeys, Kasabian) en telt met “Wrong Crowd” en “Magnetised” al twee nummers met enkele miljoenen YouTube-views... dat belooft! Eveneens veelbelovend is zijn passage in de Ancienne Belgique op 20 februari 2017! De ticketverkoop start op vrijdag 27 mei om 9u.
Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news