New Event Two Door Cinema Club

Ancienne Belgique Brusselvrijdag 17 februari 201720:00

De afgelopen jaren kunnen niet makkelijk geweest zijn voor grote fans van Two Door Cinema Club. Geen enkel concert, geen nieuwe muziek, radiostilte op Facebook... Maar het ellenlange wachten van de fans werd rijkelijk beloond!
 
De band uit Noord-Ierland maakte furore bij zijn terugkeer in ons land met een flamboyant concert op de Main Stage van Rock Werchter. En er zit nog veel meer moois in de pijplijn, want met warempel een nieuwe plaat onder de arm kondigt TDCC nu ook zijn nieuwe tournee aan... die halt houdt in Brussel! Het magische trio staat op vrijdag 17 februari op de planken van de AB! De verwachtingen zijn hooggespannen na hun debuut ‘Tourist History’ (2010), dat afklokte op ruim een miljoen verkochte exemplaren en geproducet werd door Philippe Zdar (Motorbass, Cassius), ‘Beacon’ – geproducet door Jacknife Lee (Bloc Party, U2, REM) – en nog een prachtige EP in 2013.
Trouw aan hun eigen stijl, gaan Alex Trimble, Kevin Baird en Sam Halliday slim en spaarzaam om met hun grote talent. Ze verrassen keer op keer met hun originaliteit, energie, luchtige songs en dynamische melodieën. De eerste twee singles uit hun derde plaat “Gameshow” zijn “Are We Ready” en “Bad Decision”, en de drie jonge wolven zijn helemaal klaar om hun nieuwe werk live en integraal aan ons voor te stellen in de AB, op vrijdag 17 februari! Two Door Cinema Club bevestigt zijn statuut als dé Europese vaandeldrager van de bezwerende en fijnbesnaarde electro-rock! Een niet te missen concert waarvan de voorverkoop start op vrijdag 9 september om 9u! Op uw plaatsen...

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news