New Event Hans Zimmer

Sportpaleis Merksemdinsdag 20 juni 201720:00

Na zijn uitverkochte tournee in 2016 komt filmcomponist Hans Zimmer terug naar België. Hans Zimmer Live On Tour is een totaalervaring en een concertevenement dat je moet gezien en gehoord hebben. Hans Zimmer grasduint in zijn tientallen jaren omspannende carrière en laat je genieten van muziek uit ‘Gladiator’, ‘The Lion King’, ‘The Dark Knight Trilogy’, ‘Inception’, ‘Interstellar’, ‘Man Of Steel’, ‘Pirates Of The Caribbean’, ‘True Romance’, ‘The Da Vinci Code’, ‘Crimson Tide’,… Ze komen allemaal aan bod!

Hans, van wie de muziek momenteel te horen is in ‘Planet Earth II’ van BBC 1 en in het Nexflixfenomeen ‘The Crown’, wordt op het podium bijgestaan door zijn vijftienkoppige studioband. Samen met het orkest en koor brengt dat het totale aantal muzikanten op het podium op meer dan 60.

“Een fantastische avond die je het gevoel geeft in een wervelwind van in elkaar verstrengelde dromen te zijn terechtgekomen” – THE GUARDIAN

“Een continu oprijzende muur van geluid. Subliem.” – THE TELEGRAPH

“Een prachtige, complexe symfonie van visuele verrukkingen” – THE TIMES

Hans Zimmers liveshows van 2017 gaan van start aan de Amerikaanse westkust. Van daaruit zet hij koers richting Australië en Nieuw-Zeeland om vervolgens door te reizen naar Europa. Hans en zijn band keren vervolgens terug naar de VS voor zijn allereerste volledige Amerikaanse tournee.

“Een concertreeks als deze opvoeren is iets wat ik altijd al heb willen doen. Ik kijk dan ook reikhalzend uit naar de shows aan de Amerikaanse westkust, naar mijn bezoek aan Australië en naar mijn terugkeer naar Europa, waar we afgelopen zomer zoveel mooie momenten hebben beleefd.” aldus Zimmer. “Heerlijk is het om zoveel van mijn zeer getalenteerde vrienden te kunnen samenbrengen en onze fans een concertervaring te bezorgen zoals ze er nog nooit één hebben beleefd.”

Kaarten kosten 45, 55, 75, 95 en 135 euro.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news