New Event Lindsey Stirling

Ancienne Belgique Brusseldinsdag 21 maart 201720:00

De innemende Amerikaanse violiste, danser, componist, choreograaf en performancekunstenares Lindsey Stirling keert op 21 maart 2017 terug naar de Ancienne Belgique. De vorige twee concerten waren er in een mum van tijd uitverkocht.

Alleskunner Lindsey is wereldwijd uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij de combinatie van haar unieke muzikale stijl (folk, pop en dubstep) met spraakmakende en theatrale liveshows waarin hits, dansers en videoprojecties het publiek tot een kookpunt brengen. 

Ze verwierf vooral ook veel bekendheid met haar interpretaties van bekende soundtracks van videogames waaronder Zelda, Assassin’s Creed, Skyrim en Pokemon. Haar muziekvideo’s werden op YouTube miljoenen keren bekeken en het aantal trouwe fans groeit nog dagelijks (3,5 miljoen fans op Facebook en ruim 8 miljoen op YouTube). 

In haar recentste album, ‘Brave Enough’, uitgebracht in augustus 2016, werkte ze samen met andere bekende violisten zoals Christina Perri, Shay en Lecrae.

Met een wereldwijde fanbase is Lindsey Stirling de eerste artieste die klassieke viool met moderne dans op een geloofwaardige manier weet te combineren. Op 21 en 22 maart wil ze het Belgische publiek met een verse show van haar muzikale cocktail overtuigen. 

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news