New Event The Sisters of Mercy

Ancienne Belgique Brusselmaandag 4 september 201720:00

“We are a rock‘n‘roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.“, zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf voor.

De invloedrijke Britse groep werd in 1980 in Leeds opgericht door het creatieve duo Gary Marx en Andrew Eldritch. Ze kleurden de jaren tachtig met een opmerkelijke verzameling klassiekers die tot op vandaag een groot publiek weet aan te spreken. “Body and Soul“, “Temple of Love“, “Alice“ en “No Time To Cry“ zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band.

Een nieuw album hebben ze al lange tijd niet meer gemaakt, maar concerteren doen ze nog steeds met evenveel enthousiasme als in hun hoogdagen en met hier en daar een nieuwe song. In maart 2016 nog bewezen The Sisters Of Mercy met twee sensationele concerten in de AB ontegensprekelijk thuis te horen in het rijtje van legendarische bands.

Vandaag heeft de band alweer een mooi nieuwtje voor de Belgische fans, want ze komen dit jaar terug naar ons land! Op 4 september zijn The Sisters Of Mercy opnieuw van de partij in de Ancienne Belgique!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news