New Event Il Volo

Vorst Nationaal Brusselwoensdag 26 april 201720:00

De bekroonde pop-operagroep IL VOLO keert terug naar ons land! Vorig jaar was hun concert in het Koninklijk Circus in Brussel in minder dan 48 uur uitverkocht! Dit jaar kunnen de fans van IL VOLO hen op 26 april 2017 in Vorst Nationaal bewonderen waarbij ze door een 40-koppig orkest begeleidt worden.

Met hun jongste album NOTTE MAGICA brengen ze hulde aan de drie tenoren José Carreras, Plácido Domingo en Luciano Pavarotti, die 26 jaar geleden een legendarisch optreden gaven in het Teatro delle Terme di Caracalla: een mooie herinnering voor wie er toen bij was, en dé gelegenheid voor nieuwe fans om de magie van die nacht te herbeleven.

Piero Barone, Ignazio Boschetto en Gianluca Ginoble werden ontdekt door de gerenommeerde manager Michel Torpedine, die wereldfaam verwierf als ontdekker van de grote Italiaanse tenor Andrea Bocelli. IL Volo combineert traditionele opera en het klassieke symfonische repertoire met popmuziek. 
De zangers van Il Volo hadden maar een paar jaar nodig om indruk te maken op muziekliefhebbers overal ter wereld met hun zangtalent en podiumprésence. 
Zo toerden ze onder andere met de legendarische zangeres Barbra Streisand.  In 2015 wonnen ze het prestigieuze zangfestival van San Remo. Hiermee traden ze in de voetsporen van Italiaanse supersterren zoals  Eros Ramazzotti, Laura Pausini en Andrea Bocelli. Ondertussen haalden hun albums wereldwijd meermaals platina. 

Kortom voldoende redenen om dit concert niet te missen! 

Tickets & Info

Tickets gaan in verkoop op woensdag 15 februari om 12 uur op www.gracialive.be, 070 25 20 20 of in alle Fnac verkooppunten.

Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news