New Event J Balvin

Vorst Nationaal Brusselwoensdag 17 mei 201720:00

De Colombiaanse zanger J Balvin, één van de grootste sterren uit de Latin muziekwereld, geeft zijn eerste concert in België op 17 mei in Vorst Nationaal.

De afgelopen twee jaar heeft José Álvaro Osorio Balvin, beter bekend als J Balvin, vier #1 Latin singles op zijn naam staan in Amerika.  Daarnaast verbrak hij ook het record voor de langste periode op nummer één voor een Latin popartiest met zijn monsterhit ‘Ginza’. De zanger heeft al een Latin Grammy Award voor Best Urban Artist op zijn naam staan, evenals vele samenwerkingen: van Pharell, Major Lazer tot Justin Bieber. Hij is de vaandeldrager van de tweede reggaetonrevolutie, die de reggaeton opnieuw in de internationale schijnwerpers zet.

Op zijn nieuwe album ‘Energia’ werkt hij samen met Juanes, Daddy Yankee, Fuego, Yandel en DVLP. De hits ‘Ginza’ en ‘Bobo’ zijn al honderden miljoenen keer bekeken op YouTube en de derde single ‘Safari’ waarop Pharrell in het Spaans meezingt is ondertussen door meer dan 400 miljoen keren bekeken. 

 
Kortom, een niet te missen concert met de nieuwe “Rey del Reggaeton”  op 17 mei in Vorst Nationaal.

Tickets & Info
De ticketverkoop gaat van start op woensdag 15 februari vanaf 10 uur op: www.gracialive.be , op 070 25 20 20  (0,30 € / min) of in de Fnac verkooppunten. 

Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news