New Event John Fogerty

Sportpaleis Merksemmaandag 26 juni 201720:00

De vraag naar tickets blijft bijzonder groot. Daarom werd in overleg met het management van John Fogerty besloten om het concert op maandag 26 juni te verplaatsen van de Lotto Arena naar het ernaast gelegen Sportpaleis. Fans die nog geen ticket konden bemachtigen krijgen alsnog de mogelijkheid om John Fogerty live aan het werk te zien.

Voor diegenen die reeds een ticket hebben aangeschaft:
U mag in de loop van volgende week een bevestigingsmail van Tele Ticket Service verwachten voor de show die nu in het Sportpaleis plaatsvindt. 

Bij het toewijzen van de plaatsen in het Sportpaleis wordt rekening gehouden met de plaatsen die u reeds kocht voor de Lotto Arena. We garanderen u dezelfde of betere plaatsen in het Sportpaleis.


John Fogerty komt op 26 juni naar de Antwerpse Lotto Arena met zijn wereldtour “1969”, een eerbetoon aan het iconische jaar van Creedence Clearwater Revival. 

CCR bracht in 1969 drie succesalbums uit: Bayou Country, Green River en Willy and the Poor Boys. Het werden stuk voor stuk hoogvliegers, met Green River op kop, waarvan er meer dan drie miljoen exemplaren over de toonbank gingen. In het magische jaar 1969 bracht de groep onvergetelijke klassiekers uit als Proud Mary, Bad Moon Rising, Lodi, Down on the Corner en Fortunate Son.

“Ik nam gewoon alles in me op”, vertelt Fogerty over deze periode, waarin Creedence Clearwater Revival ook zijn opwachting maakte op Woodstock. 
“Iedereen wist dat we op een scharnierpunt stonden. Ik nam alles in me op en maakte er songs van.”

Zijn solocarrière kwam in een stroomversnelling in de jaren 80, met zijn succesvolle single Centerfield. Fogerty bracht als Grammy Award-winnaar nog een aantal hits uit, waaronder Change in the Weather en Rock and Roll Girls. Hij veroverde een plaats in de lijst van 100 beste gitaristen en 100 beste zangers aller tijden volgens Rolling Stone Magazine en werd opgenomen in zowel de Rock and Roll Hall of Fame als de Songwriters Hall of Fame.

Kortom, een niet te missen concert!

Tickets & Info

De tickets voor het concert van John Fogerty gaan in verkoop vanaf vrijdag 17 februari om 10 uur op: www.gracialive.be, 070 345 345 (0,30€/min) of in de Fnac verkooppunten. 

Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news