New Event Jamiroquai

Sportpaleis Merksemzaterdag 11 november 201720:00

Nadat hun eerste liveoptreden in zes jaar tijd op slechts 30 seconden tijd was uitverkocht, kondigt de razend populaire electrosoulfunkband Jamiroquai voor dit najaar een nieuwe Europese tournee aan. De band zal deze zomer meer dan 18.000 fans trakteren op een bijzonder exclusieve show in de Londense O2 Arena, in het kader van het 10-jarig bestaan van de zaal... EN eindelijk komen ze terug naar ons land voor een concert op 11 november in het Sportpaleis in Antwerpen.
 
De band heeft een aantal onvergetelijke maanden achter de rug sinds bekend raakte dat Automaton, het eerste nieuwe album in zeven jaar tijd, op 31 maart in de rekken zal liggen. De Britse radiozenders die het album reeds konden beluisteren waren meteen enthousiast. 
 
‘Wow this new Jamirquai Record is a BEAST‘ 
Zane Lowe 

‘CLOUD 9’ hits right into the pure sunshine funk of Jamiroquai‘s heartland fanbase!
Ken Bruce Radio 2

“Feels so good to play Jamiroquai on BBC Radio 1!”
 Danny Howard

“Hey Jamiroquai’s back with a big remix”

Pete Tong 

Jamiroquai is een van de meest toonaangevende Britse bands van de voorbije 25 jaar. Alle zeven albums van de soulfunkformatie haalden de top tien in Groot-Brittannië (en drie albums prijkten zelfs helemaal bovenaan!) en gingen samen meer dan 26 miljoen keer over de toonbank. Dat leverde Jamiroquai onder meer een plekje op in het Guinness Book of World Records voor bestverkochte funkalbum aller tijden. Speciaal voor de release van Automaton kondigde de band een reeks exclusieve shows en festivaloptredens aan, verspreid over het hele jaar, te beginnen met de langverwachte en inmiddels uitverkochte concerten in de Salle Pleyel in Parijs en het Londense Roundhouse eind deze maand.

Tickets & Info

Tickets zijn vanaf vrijdag 10/03 om 10u00 in verkoop op gracialive.be, teleticketservice.com, op 070 345 345 (0,30€/min) en in alle Fnac verkooppunten.
Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news