New Event The Sisters of Mercy

Ancienne Belgique Brusseldinsdag 5 september 201720:00

The Sisters Of Mercy vieren hun grote terugkeer op de planken van de AB met een dubbelslag die nog lang zal nazinderen! Tickets voor hun concert op 4 september verkopen als zoete broodjes, dus bevestigt de band een tweede show in de AB op dinsdag 5 september. Mét een speciale verrassing, want de mythische groep uit Leeds verwelkomt Therapy? als special guest in haar voorprogramma voor beide concerten in Brussel.

Het beroemde Noord-Ierse trio Therapy? deed in de jaren ’90 heel wat stof opwaaien bij fans van alternatieve metal. Met meerdere iconische albums en een eindeloze reeks tijdloze hits – van “Screamager”, “Diane” en “Nowhere” tot “Misery” en “Church of Noise” – staat de band garant voor een spetterend begin van de avond, voor The Sisters of Mercy het podium betreden. De band behoeft geen introductie meer. Zij blijven fascineren met een resem onnavolgbare klassiekers, en winnen jaar na jaar een groter publiek voor zich. “Body and Soul”, “Alice”, “Temple of Love” en “No Time To Cry” zijn maar enkele cultnummers uit hun briljante repertoire.

Op 4 en 5 september staan The Sisters of Mercy en Therapy? samen in de AB. Twee onmisbare concertavonden in het vooruitzicht!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news