New Event Chris Rea

Vorst Nationaal Brusselwoensdag 11 oktober 201720:00

Chris Rea kondigt met veel plezier zijn comeback op het podium aan voor komende herfst. De levende muzieklegende viert de release van zijn gloednieuwe plaat ‘Road Songs For Lovers’ met een reeks optredens in zowel Engeland als Europa. Bij ons komt hij zijn nieuwe album voorstellen op woensdag 11 oktober in Vorst Nationaal!

Als rasechte artiest bleef Chris Rea altijd trouw aan zijn artistieke visie en de professionele weg die hij is ingeslagen. Een opmerkelijke carrière en een uitzonderlijk parcous vol steengoede albums als ‘The Road To Hell’ (1989) en ‘Auberge’ (1991) droegen bij aan zijn succes als één van de betere songschrijvers van zijn generatie. Als bluesfanaat en virtuoos muzikant, maar ook als schilder en groot liefhebber van motorsport, toont hij de vele facetten van een artistiek talent dat tot op vandaag ruim 30 miljoen albums verkocht over de hele wereld. 

2017 wordt gekenmerkt door zijn terugkeer met een nieuw studioalbum dat zal bestaan uit intense rockballades gedragen door zijn unieke stemtimbre. Bereid u alvast voor op een emotioneel concert met zijn nieuwe parel van een album, en natuurlijk al zijn grootste hits, zoals “Josephine”, “On The Beach” of “I Can Hear Your Heartbeat”. Wees er zeker bij op woensdag 11 oktober, voor een bijzonder en onmisbaar muzikaal hoogtepunt!

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news