New Event Beth Ditto

Ancienne Belgique Brusselvrijdag 13 oktober 201720:00

Beth Ditto is terug van weggeweest! Nauwelijks twee weken geleden presenteerde de extravagante en getalenteerde zangeres ons met “Fire” de eerste single uit haar langverwachte solodebuut. En nu volgt ook een reeks tourdata! Beth Ditto staat op 13 oktober op de planken in de AB.

Gossip zindert nog bij iedereen na in het geheugen. Het Amerikaanse drietal leverde van ‘That’s Not What I Heard’ (2001) tot ‘A Joyful Noise’ (2012) vijf albums af, en een indrukwekkend rijtje hits, waaronder “A Jealous Girl”, “Love Long Distance”, “Move in the Right Direction” en uiteraard “Standing in the Way of Control” en “Heavy Cross”. Aangevuurd door de onweerstaanbare charme van Beth tekent de groep voor meerdere samenwerkingen (Tiga, Soulwax, MSTRKRFT) en brengen ze hun verbluffende show naar podia over de hele wereld, waaronder enkele malen op Rock Werchter. In 2011 brengt Beth Ditto een solo-EP uit, met daarop de single “I Wrote The Book”. Daarnaast concentreert ze zich op haar kledinglijn, en zorgt ze in 2014 voor een grote verrassing door samen met Netsky de Belgische charts te bestormen. In 2016 is de definitieve split van Gossip een feit.

Nu maakt Beth Ditto dus haar rentree met “Fire”, de voorbode van een eerste solo-studioalbum. ‘Fake Sugar’ zal twaalf nummers tellen en werd geproducet door James Ford (Peaches, Florence + the Machine). In afwachting van haar optreden op 29 juni in KluB C op Rock Werchter, kondigt ze alvast haar terugkeer naar ons land aan voor dit najaar. Noteer vrijdag 13 oktober alvast in je agenda voor een concert in de AB!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news