New Event Future Islands

Ancienne Belgique Brusselzaterdag 11 november 201720:00

Future Islands komt dit najaar niet één, maar twee keer ons land op stelten zetten met hun aanstekelijke pop! De ticketverkoop voor hun show op 10 november loopt als een trein, dus zetten Gerrit Welmers, William Cashion en Samuel T. Herring een tweede Belgische datum op hun tourplanning. Ook op zaterdag 11 november spelen ze in de Ancienne Belgique! Van een geslaagde terugkeer voor de Amerikanen gesproken...

Future Islands neemt dus ruim de tijd om de release van hun jongste album ‘The Far Field’ te vieren met de Belgische fanbase.

Hun combinatie van moderne en catchy songs met de ultra-krachtige stem en het charisma van zanger Samuel werkt nog altijd perfect. Het trio treedt terug op de voorgrond met een vijfde plaat, gecoproducet met John Congleton (Explosions In The Sky, St Vincent, Franz Ferdinand and Sparks) en Patrick McMinn voor de arrangementen. ‘The Far Field’ telt twaalf ontroerende nummers, waaronder de indrukwekkende eerste single “Ran“, maar ook een nummer featuring niet één van de minsten, Blondie-zangeres Debbie Harry. 

Na hun passage op Rock Werchter op 30 juni, strijkt Future Islands dit najaar dus opnieuw in ons land neer voor twee onvergetelijke concerten in de AB, op vrijdag 10 en zaterdag 11 november. Tickets voor beide shows zijn momenteel verkrijgbaar!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news