New Event Bush

Trix Borgerhoutzaterdag 30 september 201720:00

Met hun 7e studio-album ‘Black And White Rainbows’ onder de arm, trekt Bush voor het eerst sinds 2013 dit najaar opnieuw op tour doorheen Europa. Op zaterdag 30 september komt de band van Gavin Rossdale naar Trix in Antwerpen.

Bush is één van de meest succesvolle Engelse rockbands uit de populaire alternative rock periode van de 90’s. Hun debuutalbum ‘Sixteen Stone’ bereikte 6x platinum in de US. Opvolger ‘Razorblade Suitcase’ bereikte zelfs de n°1 plek in de Amerikaanse albumcharts. Na een lange pauze, keerde Bush terug naar het voortoneel in 2011 met hun eerste album in een decennium ‘The Sea of Memories’.

Frontman Gavin kan terugblikken op een uiterst succesvolle carrière aan beide kanten van de oceaan. Meer dan 20 miljoen verkochte platen staan op zijn conto, zowel met zijn band Bush als solo. Hits “Glycerine” en “Machinehead” behoren tot het collectief geheugen van vele nineties kids. In 2013 ontving Rossdale uit handen van Coldplay’s Chris Martin de prestigieuze Ivor Novello Award voor International Achievement in Songwriting.
Naast nieuwe Bush songs schrijven en touren met de band, werkte Gavin ook mee aan het ontdekken van nieuw muzikaal talent bij het tv programma The Voice. In 2014 was hij als mentor te gast bij The Voice USA, eerder dit jaar schitterde hij als coach van #TeamGavin tijdens het zesde seizoen van The Voice UK.

Bush anno 2017 is: Gavin Rossdale (vocals & gitaar), Chris Traynor (gitaar), Corey Britz (bas) en Robin Goodridge (drums). Brengen ze mee op zaterdag 30 september naar Trix: een setlist bomvol oudere hits en de meest recente favoriete tracks. Hun Belgische publiek zal enthousiast beamen dat Rossdale nog steeds één van de beste frontmannen in de hedendaagse rock is!

Tickets: www.trixonline.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news