New Event Elvis The Musical

Stadsschouwburg Antwerpenzaterdag 23 juni 201819:00

Elvis The Musical, de schitterende muzikale show met de originele entourage van The King, komt terug naar ons land! Grahame Patrick en The Stamps Quartet brengen het succesvolle spektakel op zaterdag 23 juni 2018 naar Stadsschouwburg Antwerpen.

Elvis Presley mag dan wel overleden zijn, in de harten van zijn fans leeft hij onverminderd voort. Veertig jaar na zijn dood heeft icoon Presley niets aan populariteit ingeboet. Met zijn onvergetelijke muziek, overweldigende sexappeal en controversiële heupbewegingen ontketende hij een verschuiving in de muziekwereld. Hij wordt, als best verkopende soloartiest aller tijden, nog altijd gezien als grondlegger van de hedendaagse popmuziek.

Elvis The Musical blikt terug op zijn indrukwekkende carrière met een spetterende muzikale show. Herbeleef een stukje onvergetelijke muziekgeschiedenis met dit niet te missen en groots eerbetoon aan The King Of Rock ‘n Roll, vol bekende hits, authentieke moves, fantastische performances en herkenbare, uitbundige kostuums.

Elvis Presley wordt gestalte gegeven door de Ierse zanger Grahame Patrick, al vele jaren de meest gevraagde Elvis-imitator ter wereld. Niet alleen Patricks fysiek, expressie en bewegingen zijn bedrieglijk dezelfde, ook zijn indrukwekkende stemgeluid is bijna niet van de echte Elvis te onderscheiden. Schijnbaar zonder moeite brengt hij zowel de oude als jonge King over het voetlicht. Volgens oude bekenden van Elvis is Grahame Patrick zelfs de beste Elvis-performer sinds Elvis zelf!

Hij komt samen met een uitgebreide begeleidingsband én… The Stamps Quartet! Onder leiding van Ed Enoch waren deze laatsten vanaf 1971 de vaste backing vocals van Elvis tijdens al zijn concerten. Ook Ed Bonja is nauw betrokken bij de productie en reist geregeld mee. Als vaste fotograaf en persoonlijke assistent van de ster was hij vele jaren lang getuige van de hoogte- en dieptepunten in diens turbulente leven en legde hij de mooiste momenten vast in duizenden foto’s, die de basis vormen voor Elvis The Musical.

Elvis The Musical was in 2015 voor het eerst te zien in ons land. Critici en publiek waren toen laaiend enthousiast. In 2018 keert de swingende show terug! Zorg dat je erbij bent!

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter