New Event Dana Winner

CC Merksemvrijdag 20 april 201820:15

Vorig jaar ging hard voor Dana Winner: ze schitterde in het liedjesprogramma ‘Liefde voor Muziek’, haar nieuwe album ‘PUUR’ was meteen goed voor een gouden plaat en kwam uit het niets binnen op de eerste plaats in de album-top 200. Als kers op de taart werd ze vorige zomer uitgeroepen tot beste zangeres op de Zomerhit van Radio 2.

Dana Winner is niet alleen in het bezit van één van de fraaiste stemmen uit ons taalgebied, de Vlaamse zangeres is ook een ontwapenende theatervrouw. Met de teller die intussen op meer dan twee miljoen verkochte cd’s in binnen- en buitenland staat, is ze één van de populairste zangeressen die Vlaanderen ooit gekend heeft. Ze scoorde enorme hits met ‘Woordenloos’, ‘De oude man en de Zee’, ‘Westenwind’, ‘Wervelwind’, ‘Een zee vol dromen’ en ‘Weer verder gaan’.

De nieuwe theatervoorstelling ‘Uit bewondering’ is een ode aan de bewonderenswaardige mensen en momenten uit Dana’s leven. Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk en nieuw materiaal. De voorstelling is een perfecte mix van trage songs en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Met natuurlijk ook liedjes uit ‘Liefde Voor Muziek’ en haar laatste album ‘PUUR’.

Tickets: www.ccmerksem.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter