New Event Yevgueni

De Roma Borgerhoutdonderdag 1 maart 201820:00

Voor de fans van nederpop, behoeft de band Yevgueni geen introductie meer. Zij kijken dan ook uit naar de release van Tijd, het zesde album van de groep. Frontman Klaas Delrue schrikt niet terug voor gevoelige teksten met een maatschappelijke boodschap. Tijd is altijd en overal, maar ook - en vooral - steeds vaker te kort. De geboorte van zijn dochtertje in 2016 deed Klaas nadenken. Over de tijd waarin zij aan haar grote levensavontuur begint. Maar ook dat het hoog tijd is voor de wereld, de wereld waarin zij zal opgroeien.

Maar wie Yevgueni al live heeft meegemaakt, weet dat een optreden geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, de groep zorgt voor een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische nummers tot stevige rock-’n-roll. Tijd is alles, maar dit wordt weer twee uur pure winst!

KLAAS DELRUE (ZANG, AKOESTISCHE GITAAR); GEERT NOPPE (TOETSEN, ZANG); MAARTEN VAN MIEGHEM (BAS, AKOESTISCHE GITAAR, ZANG); STEF VANSTRAELEN (DRUMS, PERCUSSIE); PATRICK STEENAERTS (ELEKTRISCHE GITAAR)

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter