New Event Lady Linn and friends

De Roma Borgerhoutdonderdag 14 september 201720:00

Met haar vierde studioalbum Keep It A Secret toonde Lady Linn zich meer dan ooit een vaste waarde in de Belgische muziekscene. In haar eigen cocon liet ze zich inspireren door film en series, maar ook door dromen en de liefde voor haar zoontje. Lady Linn componeerde 12 sterke songs, Reinhard Vanbergen nam de productie en mix voor zijn rekening.

Daarna volgden haar gesmaakte deelname aan Liefde Voor Muziek op VTM en de release van Keep It A Secret Deluxe: een dubbelalbum aangevuld met de single Can‘t Find You Remix Feat. Flip Kowlier en alle nummers die ze live bracht in de populaire televisieshow. Hoog tijd dus om deze bijzondere uitgave te vieren met een exclusief concert in De Roma. Lady Linn laat zich zoals steeds omringen door haar zeven favoriete muzikanten: de fantastische en veelzijdige The Magnificent Seven. Daarnaast nodigt ze ook een aantal gasten uit: Raymond van Het GroenewoudFlip KowlierIsabelle A en Josje. Ook twee ‘mystery guests‘ zijn van de partij.

The Magnificent Seven zijn: Joris Caluwaerts (piano), Filip Vandebril (bas), Steven Van Gelder (drum), Kas Longman (gitaar), Yves Fernandez (trompet), Marc De Maeseneer (saxofoon) en Frederik Heirman (trombone).

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news