New Event Queens of the Stone Age

Sportpaleis Merksemdonderdag 16 november 201720:00

En plots is daar… Queens of the Stone Age! De legendarische rockgroep is helemaal terug! Met een nieuwe plaat en heerlijk concertnieuws. QOTSA kondigt een nieuwe tournee aan die door Noord-Amerika en Europa trekt. Er is een Belgische passage voorzien op donderdag 16 november in het Sportpaleis.

‘Villains’. Zo zal de nieuwste plaat, die op 25 augustus in de rekken ligt, heten. “De titel is geen politieke verklaring. Het heeft niets te maken met Trump of van die shit. Het is gewoon 1) een fantastisch klinkend woord en 2) een reactie op de drie versies van elk scenario: jouw versie, de mijne en wat er effectief is gebeurd… Iedereen heeft iets of iemand nodig om tegenin te kunnen gaan, een ‘villain’ ofte ‘slechterik’. Zo is het altijd geweest. Het is sterker dan jezelf. Het enige wat je kan controleren is wanneer je het loslaat.”, aldus Joshua Homme.

Geproduceerd door Mark Ronson, gecoproduceerd door Mark Rankin en gemixt door Alan Moulder, is ‘Villains’ het eerste volledige album van Queens of the Stone Age sinds 2013. Negen nagelnieuwe songs, waarvan eerste single ‘The Way You Used To Do’ alvast een heerlijk voorsmaakje is.

Joshua Homme (zang, gitaar), Troy Van Leeuwen (gitaar, keys), Michael Shuman (basgitaar), Dean Fertita (keys, gitaar) en Jon Theodore (drum) kunnen niet wachten om opnieuw te toeren. Met een onberispelijke live-reputatie, bergen artistiek talent, een verzameling aan wereldhits en fantastisch nieuw werk, trekt de band op donderdag 16 november naar het Sportpaleis voor een avondje stevig rocken! Zorg dat je erbij bent!

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news