New Event Gogol Bordello

De Roma Borgerhoutvrijdag 8 december 201720:00

Het New Yorkse gypsypunkgezelschap Gogol Bordello brengt eind augustus met “Seekers & Finders“ een nieuwe plaat uit en stelt die aan het Belgische publiek voor tijdens een exclusief zaalconcert op 8 december in De Roma. Tickets zijn vanaf maandag 26 juni om 13u30 te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en bij Fnac. 

Gogol Bordello is een echte wereldband die balkan, klezmer en zigeunermuziek naadloos verweeft met punk en dub. De bandleden wonen allemaal in New York, maar hun achtergrond is zo divers als maar zijn kan. Bandleider Eugene Hütz emigreerde eind jaren 80 na de ramp in Tsjernobyl vanuit Oekraïne naar de VS en stelde daar een bont collectief samen met muzikanten uit Rusland, Israël, Ethiopië, Canada, China en nog een hoop andere landen.

Hun tourschema is op zijn zachtst gezegd ambitieus: in een gemiddeld jaar speelt Gogol Bordello gemakkelijk meer dan 200 shows, en bij elke show spat de waanzin en het speelplezier van het podium af. Dit jaar komt met Seekers & Finders hun tiende plaat uit die ze in De Roma komen voorstellen!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news