New Event Bryson Tiller

Vorst Nationaal Brusselzaterdag 21 oktober 201720:00

Op 21 oktober 2017 zal de Set It Off Tour van Bryson Tiller halt houden in Vorst Nationaal. Bryson is één van de meest succesvolle nieuwkomers aan het R&B firmament.

Zijn tweede plaat True To Self kwam onlangs op nummer 1 binnen in de Billboard 200 albums chart, de Top R&B/Hip Hop Album chart en diverse R&B albums en Digital albums-charts. Variety blokletterde: ‘One of the biggest records of the summer, if not the year’. HotNewHipHop schreef dat True to Self niet enkel de beloftes van zijn debuut (Trapsoul) inlost, maar die ver overtreft en Rolling Out prijst Tiller’s muzikale veelzijdigheid.

True to Self werd in amper één maand al meer dan 140 miljoen keer gestreamd en ook de single “Somethin Tells Me” valt bij streamers in de smaak. Het fysieke album is beschikbaar sinds juni.

Het ziet er naar uit dat Bryson met zijn tweede plaat het immense succes van zijn platinum debuut TRAPSOUL (2015) zal overstijgen. De trapsoul-tracks “Don’t”, “Exchange”, “Sorry Not Sorry”, “Rambo” en “Overtime” werden hits en bezorgden Tiller naast een Grammy-nominatie (Best R&B Song voor ‘Exchange’) ook twee BET Awards (Best New Artist en Best Male R&B/Pop Artist).

De Trapsoul-tour (2016) was aan beide kanten van de oceaan zeer succesvol: 47 keer werd het bordje uitverkocht bovengehaald. Tijdens de Set It Off-tour zal hij zijn fans het beste uit ‘Trapsoul’, ‘True to self’ en enkele ‘mixtapes’ voorschotelen.

SZA & special guests

Tiller tourt niet alleen. Het voorprogramma wordt verzorgd door nog nader bekend te maken special guests en Solána Rowe, beter bekend als neo-soulzangeres SZA. De Amerikaanse zangeres en songwriter scoort momenteel hoge ogen met haar in juni uitgekomen debuutalbum ‘Ctrl’ waarop onder andere Kendrick Lamar, Travis Scott en Isaiah Rashad meedoen.

Wie er op 21 oktober in Vorst Nationaal bij wil zijn, wacht beter niet lang om tickets in huis te halen.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news