New Event Celtic Woman

Kon. Elisabethzaal Antwerpendinsdag 14 november 201720:00

De internationale muzieksensatie Celtic Woman - in 2017 genomineerd voor een Grammy Award - keert terug naar ons land met een betoverende nieuwe show, Voices of Angels. De nieuwe tournee volgt op de release van het gelijknamige nieuwe album. 

Celtic Woman bestaat uit vier ongelooflijk getalenteerde Ierse vrouwen; drie zangeressen en één Keltische violiste. Ze worden op het podium bijgestaan door een groep muzikanten en dansers, die de show naar een hoger niveau tillen en een frisse toets geven aan de eeuwenoude muzikale en culturele Ierse traditie. Dit alles wordt gebracht in een prachtig kader, met nieuwe decors, indrukwekkende showelementen, betoverende Ierse kostuums en vrolijke choreografieën.

De unieke sound van de band is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed en is een perfecte mix van traditie en het meer moderne werk. Celtic Woman heeft hiermee een trouwe en steeds groter wordende schare fans opgebouwd. Dat blijkt uit een decennium aan uitverkochte concerten en meer dan 4 miljoen verkochte tickets over de hele wereld! 

Kortom een niet te missen afspraak op dinsdag 14 November in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen! 

Tickets & Info
 
Tickets zijn vanaf donderdag 20 juli om 10 uur verkrijgbaar via www.gracialive.be . Telefonisch op 070 345 345 (0,30 € / Min) of in de Fnac verkooppunten. 

Tickets: www.gracialive.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news