New Event Superleuk maar voortaan zonder mij

tbcmaandag 13 november 201720:30

Een voorstelling op locatie over onze hang naar totale ontspanning en de onbereikbaarheid daarvan.

Met Superleuk, maar voortaan zonder mij publiceerde de Amerikaanse auteur David Foster Wallace tussen 1995 en 1997 zijn journalistieke ervaringen tijdens een zevendaagse cruise in de Caraïben op de ‘MS Nadir’.

Voor Wunderbaum vormde dit essay over onze zelfvernietigende prestatie- en amusementscultuur het uitgangspunt voor een grootschalige gelijknamige locatievoorstelling. 

De Wunderbaum acteurs voegen aan dit materiaal hun eigen ervaringen  als Cruise entertainers toe. Speciaal voor deze voorstelling ging Wunderbaum een week lang aan boord  van het mega cruise schip AIDA PRIMA. Op dit schip, dat iedere donderdag aanmeert in Rotterdam, verzorgde de acteursgroep een keihard cabaret programma.

Wunderbaum en Theater Rotterdam
Wunderbaum behoort tot de vaste kern van het makers ensemble van Theater Rotterdam, het nieuwe stadstheater van Rotterdam. Theater Rotterdam is een stadsgezelschap, huis en talentontwikkelingsplek voor stedelijk, grensverleggend en veelvormig theater. Theater Rotterdam wordt gevormd door Ro Theater, Rotterdamse Schouwburg, Productiehuis Rotterdam en Wunderbaum. 

van en met Walter Bart, Wine Dierickx, Matijs Jansen, Maartje Remmers | vormgeving en licht Maarten van Otterdijk | muziek Jens Bouttery | video ontwerp Arjen Klerkx | fotografie en film Jan Dirk van der Burg| taalcoach / vertaler Burkhard Körner

Tickets: www.monty.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news