New Event De herder en de garagist

Monty Antwerpenvrijdag 15 december 201720:30

De herder en de garagist toont een priester op een keerpunt in zijn geloof tijdens de nadagen van de aanslagen in Brussel. Kiest hij voor God of voor de mens? En wat als die mens kiest voor een andere God?

Een voorstelling over de tegenstellingen tussen mensen. Hoe ‘anders’ zij ook in het leven staan, hoe heftig ze kunnen verschillen, allemaal hebben ze nood aan warmte en liefde. Hoe schenken we die als wantrouwen voor elkaar even sterk is als geloof in elkaar? Tom Jansen maakt de zoektocht invoelbaar van een man die een weg zoekt tussen liefde, geloof en vertrouwen in de mens, in God, in zichzelf wanneer hij geconfronteerd wordt met iemand die hem vraagt zijn andere wang aan te bieden. 

Na het succesvolle Datumloze Dagen pakt acteur Tom Jansen opnieuw uit met een ijzersterke monoloog, nu van de hand van Elvis Peeters.

Elvis Peeters begon zijn carrière als punkrocker, maar is ondertussen een vaste waarde in de Nederlandse letteren met meermaals genomineerde en vertaalde romans die flink tegen de schenen schoppen.

tekst Elvis Peeters & Nicole Van Bael | spel Tom Jansen | vormgeving Jacqueline Steijlen | productie Kultuurfaktorij Monty

Tickets: www.monty.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news