New Event Imagine Dragons

Sportpaleis Merksemvrijdag 16 februari 201820:00

Met het gloednieuwe album ‘EVOLVE‘ onder de arm, en een hele lijst concertdata in Noord-Amerika reeds bevestigd, kondigt Imagine Dragons vandaag tourdata aan voor Europa en UK. Het Europese luik van de ‘EVOLVE World Tour‘ gaat van start in België! Op vrijdag 16 februari in het Antwerps Sportpaleis.

De meervoudig platinum en Grammy Award-winning band trekt van grote zaal naar grote zaal doorheen Europa en Verenigd Koninkrijk vanaf begin 2018. Alle tourdata vind je hier. De ticketverkoop voor de ‘EVOLVE World Tour‘ en de show in het Antwerps Sportpaleis start op vrijdag 22 september om 10u via livenation.be en proximusgoformusic.be.

Het nieuwe album “EVOLVE” is, sinds de release op 23 juni, een kletterend wereldwijd succes. Het album behaalde het hoogste aantal streams ooit in de eerste releaseweek voor een alternatieve poprockband. Nu al platinum in 5 landen, en goud in 12 andere, waaronder België, en USA, waar het het enige poprockalbum dit jaar is met zulke prestatie. De teller van het aantal wereldwijde Spotify streams gaat inmiddels al over het biljoen en blijft aantikken. Ook de singles zijn wereldwijde hits. “Believer” verbrak het 13-jaar oude record van alternative radio in de VS en stond daar maar liefst 12 weken op #1. Huidige single “Thunder” verzamelde al meer dan 331 miljoen streams wereldwijd, en staat momenteel bovenaan in de Belgische charts. Beide singles zijn platinum in België.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news