New Event BBCs Planet Earth II Live in Concert

Lotto Arena Merksemwoensdag 14 maart 201820:00

De mooiste beelden van de BBC-successerie Planet Earth II op een gigantisch videoscherm – live begeleid door het Praags tachtigkoppig filharmonisch orkest en een koor. Muziek van Oscarwinnaar Hans Zimmer. Host van dienst is bioloog Dirk Draulans.

Drie jaar lang zijn de camerateams voor Planet Earth II onderweg geweest. Ze maakten tijdens 117 bezoeken aan veertig landen 2089 dagen aan opnames en maakten met behulp van drones, warmtegevoelige en lichtsensitieve camera’s, tele-objectieven en miniatuurcamera’s unieke opnames van onze aarde en haar bewoners. Dankzij vooruitstrevende technieken was het mogelijk om de natuur vanuit een volledig nieuw oogpunt te beleven – dichterbij, intensiever en verrassender dan ooit tevoren.

Aangrijpende mengeling van symfonieorkest en natuurfilm

De liveversie van Planet Earth II brengt de toeschouwer naar een verborgen en geheimzinnige wereld met behulp van buitengewone beelden, dichterbij dan ooit tevoren. Planet Earth II – Live In Concert verbindt de optische weelderigheid van briljante flora- en faunabeelden met de aangrijpende livemuziek van een tachtigkoppig symfonieorkest. De show wordt op die manier een fascinerende livebeleving en een indrukwekkende visuele en muzikale reis.

Muziek door Oscarwinnaar Hans Zimmer

De muziek, die perfect bij de beelden past en op een bijzondere manier emotioneel opbouwt, is geschreven door Oscarwinnaar Hans Zimmer, Jacob Shea en Jasha Klebe. Het tachtigkoppige The City Of Prague Philharmonic Orchestra onder leiding van Matthew Freeman brengt de composities tot leven.

Met Dirk Draulans

Dirk Draulans zal het project in België mee ondersteunen. Hij zal de avond zelf inleiden en af en toe meer uitleg geven tijdens de voorstelling.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter