New Event Partynextdoor

Ancienne Belgique Brusselmaandag 19 februari 201820:00

Concertalert! Grammy-nominé Jahron Anthony Brathwaite, beter bekend als PARTYNEXTDOOR, kondigt officieel zijn grootste Europese tournee tot nog toe aan, luttele dagen na de release van zijn gloednieuwe mixtape ‘Seven Days’. Tijdens de ‘Infinity Tour’ treedt PARTYNEXTDOOR op in zestien Europese landen, waaronder ook België. Op 19 februari 2018 staat hij op het podium in de Ancienne Belgique! In zijn voorprogramma kunnen we genieten van de beloftevolle Jessie Reyez, die al mooie samenwerkingen met Chance The Rapper en Calvin Harris kan voorleggen.

Als producer, songschrijver en zanger loopt Partynextdoor over van het talent, en is hij goed op weg op dé ultieme referentie binnen de hiphopscene te worden. Het commercieel succes is al van de partij vanaf zijn allereerste mixtape, met dank aan single “Over Here feat. Drake”. Sindsdien is hij wereldwijd talk of the town. Hij werkte samen met Travis Scott, Big Sean, Jeremih en Rihanna, wiens hit “Work” meteen de eerste nummer 1 in de Amerikaanse Billboards werd voor de jonge rapper.

In 2016 klokt ‘PARTYNEXTDOOR 3’ af op ruim 50.000 verkochte exemplaren. De mixtape staat bol van de prestigieuze samenwerkingen met Drake (op “Since Way Back”), DJ Khaled, Beyoncé, Jay Z en vele anderen. Charismatisch, getalenteerd en onweerstaanbaar... PARTYNEXTDOOR heeft het allemaal.

Hij is momenteel dé artiest die elke hiphopliefhebber in het vizier heeft. En tot onze grote vreugde prijkt ons land op de planning van zijn komende Europese tournee! PARTYNEXTDOOR zorgt op 19 februari in de Ancienne Belgique voor het hotste concert van voorjaar ’18. Kruis deze avond in het rood aan in je agenda!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news