New Event Shania Twain

Sportpaleis Merksemwoensdag 10 oktober 201820:00

Nadat ze afgelopen zomer terugkeerde naar de UK met een oogstrelende show op ‘Radio 2 Live’ in Hyde Park en na de release van haar nieuw album ‘NOW’, kondigt meervoudig platina en veelvoudig award-winnares Shania Twain 9 nieuwe shows aan voor haar - nu al onmisbare - Europese tournee in het najaar van 2018.

Met de release van haar veelbesproken album ‘NOW’ en na een carrière van meer dan 3 decennia, klonk Shania Twain nog nooit zo goed. Met singles als “Swingin’ With My Eyes Closed” en meezinger “Life’s About To Get Good”, neemt Shania Twain voor het eerst de rol van songwriter en co-producer op zich. De queen of country pop is helemaal klaar om terug op tournee te gaan. “It’s time to get back out there and give the music a chance to live a life!“ waarmee ze duidt op het feit dat dit haar eerste Europese tournee is sinds de immense ‘Up!’ Tour in 2004.

Met 90 miljoen verkochte albums wereldwijd, blijft Shania de best verkopende vrouwelijke country artieste aller tijden. Shania’s oeuvre omvat haar platinum debuutalbum ‘Shania Twain’ (1993), het GRAMMY Award en dubbel diamant winnende ‘The Woman In Me’ (1995) en natuurlijk ‘Come On Over’, het best verkochte album in de geschiedenis van Soundscan, gerekend over alle genres en het best verkochte country album aller tijden met 40 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Het album ‘UP!’, werd Shania’s derde diamant winnende album.

Shania schreef monsterhits waaronder “Any Man of Mine”, “That Don’t Impress Me Much”, “You’re Still the One” en “Man! I Feel Like A Woman!”. Haar invloed in het genre is ongezien. De Canadese is tot op heden dan ook de enige vrouwelijke artieste die de ‘CMT’s Artist of a lifetime Award’ mocht ontvangen. Verder kreeg ze ook de Icon Award op de ‘Billboard’s Women in Music ceremony’.

Shania Twain komt op woensdag 10 oktober 2018 naar het Antwerps Sportpaleis voor een show vol hits én nieuwe nummers. 

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter