New Event Vele Hemels Boven de Zevende

De Roma Borgerhoutmaandag 6 november 201720:00

U kan de debuutfilm van Jan Matthys, naar de roman van Griet Op De Beeck, ontdekken in aanwezigheid van cast en crew, op maandag 6 november om 20u in De Roma. Tickets zijn nu te koop via www.deroma.be of 03 600 16 60.

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels Boven de Zevende vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk.

Vele Hemels Boven de Zevende is het langspeelfilmdebuut van Jan Matthys, gebaseerd op het gelijknamige literaire debuut van Griet Op de Beeck. De Vlaamse bestsellerauteur schreef ook het scenario voor de film. Twee debuten dus. In de hoofdrol ziet u Brit Van Hoof, ze heeft veel ervaring in kleinere rollen maar speelt nu haar eerste hoofdrol. Andere rollen worden vertolkt door Koen De Graeve, Viviane De Muynck en Sara De Roo. De muziek van de film werd gecomponeerd door Erik de Jong, die u beter kent als Spinvis.

Caviar, Submarine, Paradiso Filmed Entertainment, Stad Antwerpen, Eén en De Roma nodigen u graag uit op de officiële Belgische première.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news