New Event Rita Ora

Trix Borgerhoutdinsdag 22 mei 201820:00

Met een ongezien arsenaal aan hits en in combinatie van haar acteercarrière kan Rita Ora als een ongelofelijk multitalent beschouwd worden. De Britse zangeres kondigt vandaag leuk concertnieuws aan want op 22 mei komt ze naar Trix in Antwerpen voor een unieke show vol hits!

De wereld leert Rita Ora kennen dankzij de succesvolle samenwerking met DJ Fresh voor de wereldhit “Hot Right Now”. Het blijkt een voorproefje te zijn voor latere samenwerkingen met tal van andere wereldsterren waaronder Chris Brown (“Body On Me”), Tinie Tempah (“R.I.P.) en Iggy Azalea (“Black Widow”).

In 2012 verschijnt haar debuutalbum ‘Ora’ met hitsingles “How We Do (Party)”, “R.I.P.” en “Radioactive”. Meteen volgen uitnodigingen van DJ Fresh, Drake en Coldplay om mee op tournee te gaan. Ook de lijst met gewonnen muziekprijzen lijkt oneindig. Zo sleepte ze onder andere een MP3 Music Award, BMI pop award, BMI Urban Award, ASCAP Pop Music Award en Glamour Award in de wacht. Daarnaast werd ze ook genomineerd voor een MTV Music Award, BRIT Award en UK Music Video Award. Dat Rita Ora “Hot Right Now” is kan als een understatement worden gezien.

Rita Ora staat op dinsdag 22 mei 2018 op het podium van Trix in Antwerpen.

Tickets: www.trixonline.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter