New Event Il Divo

Vorst Nationaal Brusselvrijdag 29 juni 201820:00

Il Divo is het ongelooflijke succesverhaal van vier zangers, elk met hun eigen nationaliteit en achtergrond, die de wereld willen laten zien dat muziek grenzen en definities kan overstijgen. Dit multinationale vocale kwartet is wereldwijd uitgegroeid tot een van de best verkopende groepen binnen de klassieke muziek.
Urs Buhler, Sebastien Izambard, Carlos Marin en David Miller ontmoetten elkaar in 2003, na een grondige zoektocht van muziekproducent Simon Cowell. Die wilde vier bijzonder getalenteerde zangers vinden die samen in staat waren tot muzikale magie. Het resultaat: Il Divo. In de jaren die volgden, bleven de vier heren groeien als artiesten en performers en vergaarden ze miljoenen fans over de hele wereld.
 
Sinds het begin van hun carrière in 2004 heeft Il Divo wereldwijd al een indrukwekkende 30 miljoen albums verkocht, goed voor 160 gouden en platina platen in meer dan 33 landen, en hits als Regresa a mi (Unbreak My Heart), The Time Of Our Lives, Si voy a perderte (Don’t Wanna Lose You) and I Believe In You (Je crois en toi).
In 2006 leverde hun onmiskenbare succes hen zelfs een plaatsje op in The Guinness Book of Records als de commercieel meest succesvolle klassieke crossoverband in de geschiedenis van de muziek.
 
Il Divo heeft al opgetreden voor de groten der aarde, van Barack Obama tot Hare Majesteit de Koningin van Engeland. Ze hebben gezongen met supersterren als Barbara Streisand en Céline Dion.
 
In het voorjaar van 2018 verschijnt een nieuw album van Il Divo en gaat ook hun TIMELESS TOUR 2018 van start. Op 29 juni 2018 treden ze met een 20-koppig liveorkest op in Vorst Nationaal.
Wil je deze muzikale magie live meemaken? Aarzel niet en kijk snel hieronder hoe je je ticket kan bemachtigen!
 
TICKETS & INFO:
Tickets gaan in verkoop op maandag 18 december 2017 om 10u via  
www.gracialive.bewww.teleticketservice.be of via het nummer 070 345 345 (0,30€/min) en in alle Fnac verkooppunten. 

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter