New Event The Christmas Show | new date

Lotto Arena Merksemzondag 23 december 201817:00

Opgelet, gewijzigde datum: 23 december i.p.v. 26 december

Door wijzigingen in de kalender van de Lotto Arena kreeg organisator Deep Bridge de mogelijkheid om The Christmas Show te verplaatsen van woensdag 26 december naar zondag 23 december. “De kans om deze voorstelling nog voor kerst op de planken te brengen, konden we niet laten liggen”, aldus Deep Bridge. 


Met Paul Michiels, Wim Soutaer, Silvy De Bie, Ian Thomas, Tinne Oltmans, Hans Peter Janssens, Goele De Raedt en Ludo Hellinx

En met een liveband, een kinderkoor én dansers
Regie en script: Mark Tijsmans

Op 23 december wordt de Lotto Arena overspoeld met pure kerstmagie voor de hele familie! Paul Michiels, Silvy De Bie, Wim Soutaer, Tinne Oltmans, Ian Thomas en vele anderen nemen jou mee op een onvergetelijke reis naar Winterwonderland, met prachtige muziek en spetterende choreografieën.

Bij kerst hoort natuurlijk een zeemzoet, vertederend kerstverhaal. Enkele dagen voor Kerstmis staan alle artiesten klaar om te schitteren tijdens het openingsfeest van de Kerstman in zijn fonkelnieuwe slee. Maar bij de start van de show wordt de slee, mét alle artiesten erin, weggetoverd door een verre neef van de Kerstman die Kerstmis haat… Wat volgt is een prachtige, avontuurlijke reis langs grote wereldsteden. Zullen de elfjes van de Kerstman iedereen op tijd terug vinden zodat het kerstfeest toch kan doorgaan?

Tickets: deepbridge.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter