New Event Britney Spears Piece of Me

Sportpaleis Merksemwoensdag 15 augustus 201820:00

Op 15 augustus 2018 zal Britney onder het motto ‘… Baby One More Time’ probleemloos het Sportpaleis inpakken en na afloop trots ‘Oops – I Did It Again’ opperen. De ‘Princess of Pop’ zal er haar grootste hits presenteren tijdens een wervelend optreden.

‘Britney: Piece of Me’ is een afspiegeling van haar spetterende Las Vegas-shows, die ze 250 keer opvoerde tussen december 2013 en december 2017. Haar residentie in Las Vegas was één van de succesvolste concertreeksen in de rijke entertainmentgeschiedenis van de gekende woestijnstad.

Op haar zesendertigste kan het popicoon een indrukwekkend palmares voorleggen: 9 reguliere albums (waarvan 7 met platinastatus), 7 compilaties, 42 singles en een handvol duetten (o.a. met Rihanna, will.i.am en Giorgio Moroder). Tot op de dag van vandaag is ‘Oops – I Did it Again’ één van de snelst verkopende albums ooit. Haar optredens zijn een streling voor het oog en een lust voor uw ledematen die schaamteloos zullen meebewegen op de vele aanstekelijke en verslavende grooves van Britney.

Met klassiekers als ‘Womanizer’, ‘Piece of Me’, ‘Baby One More Time’, ‘Oops – I Did It Again’, ‘Toxic’, ‘Everytime’, ‘Gimme More’, ‘I’m A Slave 4 You’ en ‘Till The World Ends’ zal ze 15 augustus letterlijk en figuurlijk in een onvergetelijke feestdag omtoveren en talloze fans naar de zevende hemel voeren.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter