New Event Natalia

De Roma Borgerhoutvrijdag 2 maart 201820:00

Na een reeks uitverkochte concerten in Vlaanderen, kondigt Natalia een extra concert van haar Me & My Producer-tour aan. Op vrijdag 2 maart zal de Vlaamse superster voor de eerste keer als hoofdact in De Roma in Borgerhout spelen! Tickets voor dit concert zijn vanaf vrijdag 26 januari om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac.

Het verhaal van Natalia begint in 2003, waar ze tijdens de finale van het VTM-programma Idool op een eervolle tweede plaats eindigt. Het begin van een ongelooflijk succesverhaal voor de Kempense: vijf platinum-albums, uitverkochte Sportpaleisconcerten en succesvolle tournees door heel Vlaanderen,  coach in The Voice en een glansrol in Liefde voor Muziek.

Steve Willaert, die al verantwoordelijk was voor Natalia’s albums Back For More en This Time, was in 2016 executive producer voor het zesde en nieuwste album In My Blood. De samenwerking tussen Natalia en Willaert is altijd optimaal geweest en tijdens de studio-opnames van In My Blood ontstond het idee om de Me & My Producer-tournee nieuw leven in te blazen.

“Ik wil het publiek meer geven dan alleen maar mijn liekes“, belooft Natalia. Dat het in De Roma een spectaculaire show zal worden, weten we nu al! Muziek stroomt door Natalia‘s aderen en performen voor haar fans is de ultieme adrenalinerush.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter