New Event The Rolling Stones in Symphony

Paleis 12 Brussels Expodonderdag 24 mei 201820:00

Na het succes van Metallica in Symphony in 2017, komt European Philharmonia nu met een al even gewaagd vervolg: The Rolling Stones in Symphony!

The Rolling Stones zijn levende legendes. De huidige tournee vermeldt nog steeds geen datum in België. Gelukkig is er wel de muziek én het nieuwe project van de Italiaanse arrangeur Roberto Molinelli en onze eigen Walter Proost, die eerder samenwerkte met enkele van de grootste muzieksterren ter wereld, waaronder Plácido Domingo, Hans Zimmer en Barbara Hendricks. Samen met gitarist Eric Melaerts realiseren ze The Rolling Stones in Symphony, dat in première gaat in Paleis 12 op 24 mei aanstaande.

Zoals steeds combineert Molinelli de grote hits met enkele (bijna) vergeten pareltjes. Op de setlist prijken onder meer Sympathy for the Devil, Start Me Up, Ruby Tuesday en Angie. Maar ook nummers als Miss You en Wild Horses, die misschien iets minder voor de hand liggen, krijgen een plek.

Over Metallica in Concert schreeft concertnews.be: “…een live concert, waar het orkest de elektrische band kon uitdagen en omgekeerd. Als een pletwals die niets of niemand uit de weg ging, zo’n verpletterende indruk liet ‘Metallica in symphony’ achter.” The Rolling Stones in Symphony wordt ongetwijfeld een nieuwe hoogvlieger voor European Philharmonia.

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter