New Event George Ezra | new venue

Lotto Arena Merksemwoensdag 31 oktober 201820:00

Een uitverkochte show in de Ancienne Belgique begin 2018, een fenomenale doortocht op Rock Werchter én een uitverkochte show in De Roma. George Ezra is hot!

Goed nieuws voor de fans van de Britse singer-songwriter. Om aan de grote vraag naar tickets tegemoet te komen, wordt het concert van George Ezra op 31 oktober, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden in De Roma, verplaatst naar de Lotto Arena.

Het concert in De Roma was al een hele tijd uitverkocht en dankzij de verhuizing naar de Lotto Arena krijgen fans nu de kans om er alsnog bij te zijn op 31 oktober. Al aangekochte tickets blijven geldig voor het concert in de Lotto Arena. Wie dat wenst, kan zijn tickets terugbetaald krijgen. Mensen die een ticket kochten voor het concert in De Roma worden persoonlijk gecontacteerd. Tickets zijn vanaf nu beschikbaar!

De sneltrein waarmee George Ezra de successen aan elkaar rijgt lijkt maar niet te stoppen. Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Wanted On Voyage’ in 2014, met daarop superhit “Budapest”, gaat het enorm hard voor de nog altijd maar 25-jarige George Ezra. In no time bereikt hij de koppositie van de Engelse hitlijsten en al snel volgen ook andere landen. Dat de Brit geen onehit-wonder is bewijst hij aan de hand van andere topnummers als “Cassy O‘” en “Blame It On Me”. Zijn uitstekende live-reputatie bracht hem in het verleden al naar de weides van Rock Werchter en Pukkelpop. Ook met opvolger ‘Staying at Tamara’s’, dat sinds eind maart in de winkelrekken ligt, bewijst Ezra zijn enorme talent. Aan de hand van zijn uniek stemgeluid dompelt hij zijn catchy popnummers in een bad van folk en blues zoals alleen hij dat kan. Singles als “Don’t Matter Now” en “Paradise” zijn daar het mooiste bewijs van.

Met een nieuw album in zijn achterzak en een reistas vol hits op z’n bagagedrager heeft George Ezra meer dan redenen genoeg om opnieuw in ons land te concerteren. Op woensdag 31 oktober komt hij naar Antwerpen, naar de Lotto Arena.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter