New Event George Ezra

De Roma Borgerhoutwoensdag 31 oktober 201820:00

George Ezra komt naar De Roma! De Britse singer-songwriter die je kent van megahit “Budapest“ stelt op 31 oktober z‘n tweede plaat Staying at Tamara‘s voor in Antwerpen. Tickets voor dit concert zijn vanaf dinsdag 17 april om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60, Fnac en Proximus Go For Music.

Een hopeloos uitverkocht concert in de Ancienne Belgique vanavond, een spot op de affiche van Rock Werchter 2018 én nog maar net een tweede album uit. De sneltrein waarmee George Ezra de successen aan elkaar rijgt lijkt maar niet te stoppen, want vandaag kondigt de Britse singer-songwriter nog meer goed nieuws aan. Op woensdag 31 oktober komt hij namelijk terug naar ons land voor een optreden op de planken van De Roma in Antwerpen.
 
Sinds de release van zijn debuutalbum ‘Wanted On Voyage’ in 2014, met daarop superhit “Budapest”, gaat het enorm hard voor de nog altijd maar 24-jarige George Ezra. In no time bereikt hij de koppositie van de Engelse hitlijsten en al snel volgen ook andere landen. Dat de Brit geen one hit wonder is bewijst hij aan de hand van andere topnummers als “Cassy O‘” en “Blame It On Me”. Zijn uitstekende live reputatie bracht hem in het verleden al naar de weides van Rock Werchter en Pukkelpop. Ook met opvolger ‘Staying at Tamara’s’, dat sinds eind maart in de winkelrekken ligt, bewijst Ezra zijn enorm talent. Aan de hand van zijn uniek stemgeluid dompelt hij zijn catchy popnummers in een bad van folk en blues zoals alleen hij dat kan. Singles als “Don’t Matter Now” en “Paradise” zijn daar het mooiste bewijs van.
 
Met een nieuw album in zijn achterzak en een reistas vol hits op z’n bagagedrager heeft George Ezra meer dan redenen genoeg om opnieuw in ons land te concerteren. Op woensdag 31 oktober komt hij naar De Roma in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf dinsdag 17 april om 10u. Er snel bij zijn is de boodschap!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Do you like our news? Feel free to support concertnews.be by sharing this page or giving a donation.

You make an independent website like ours possible. Thanks!


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter