New Event Shawn Mendes

Sportpaleis Merksemzondag 10 maart 201919:30

De waanzinnig populaire Shawn Mendes komt op 10 maart naar België voor een concert in het Sportpaleis. De 19-jarige Canadees geeft een concert in het kader van zijn wereldtournee ‘Shawn Mendes: The Tour’ die in het teken staat van het nieuwe album ‘Shawn Mendes’, dat eind mei verschijnt.

Zijn debuutalbum ‘Handwritten’ uit 2015 betekende zijn definitieve doorbraak. Het album bereikte de bovenste positie in Billboard en iTunes charts en de single ‘Stitches’ leverde in 2015 top tien-noteringen op in meer dan 85 landen. Mendes werd door Time Magazine uitgeroepen als een van de meest invloedrijke tieners van 2014 en van 2015.

Het tweede album van Shawn Mendes, ‘Illuminate’ uit 2017, met onder andere de hitsingles ‘Mercy’ en ‘Treat You Better’ stond 15 weken op nummer 1 in de Album Top 100.

In maart 2018 bracht de hitsensatie opeens twee nieuwe singles uit: ‘In My Blood’ en ‘Lost in Japan’. Beide nummers kunnen rekenen op tientallen miljoenen streams op onder andere Spotify en YouTube. Donderdag 3 mei kwam daar het nummer ‘Youth’ (featuring Khalid) bij – een nummer dat binnen enkele dagen goed was voor meer dan 8 miljoen streams. Het aanstaande album ‘Shawn Mendes’, dat uitkomt op 25 mei, bevat tevens een samenwerking met Julia Michaels.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter