New Event Sue me modderfokker

Bourla Antwerpenwoensdag 22 mei 201920:00

Mathijs F Scheepers kruipt met grote graagte wederom solo op de planken, samen met kompaan Tim Clément die de muziek verzorgt. Met SUE ME MODDERFOKKERtackelt hij zijn verlangen naar wraak, oftewel “vengeance”. En la vengeance se mange avec patience…SUE ME MODDERFOKKER.
Over een zwangere vrouw met een lekke buik en een revolver in het verkeerde kastje. Over een veel te vroeg geboren jongetje met een gehavende linkerkant, een heel stille vader die in zichzelf lijkt te verdwijnen en een moeder die niet weet wat ze verkeerd heeft gedaan. Over de hond van Hitler en een dokter die maar niet komt. En helaas ook over een buurman die door dit alles heen walst. 

Mathijs F Scheepers viel al in 2001 in de prijzen op Theater aan Zee met zijn eerste monoloog Survival of the Fittest. Ook over zijn tweede solovoorstelling GarmischPartenkirchen (2012) was de pers laaiend enthousiast: “Laten we ook maar rechttoe rechtaan zijn en stellen dat de monoloog Garmisch-Partenkirchenongemeen knap in elkaar zit. Ongemeen, omdat er zelden zo’n dunne lijn wordt bewandeld tussen theater, kleinkunst, stand­up en literatuur als in deze hoogst persoonlijke vertelling. En knap omdat deze delicate evenwichtsoefening moeiteloos ontroert: niet door de bravoure van de veelzijdige vorm, maar door de ontwapenende eerlijkheid waarmee Mathijs F Scheepers zijn hart lijkt uit te storten. Lijkt, omdat je nooit met zekerheid kunt achterhalen wat echt is of verzonnen.” —De Morgen

Op naar een nieuw avontuur in SUE ME MODDERFOKKER.

Tickets: www.toneelhuis.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter