New Event Mo

Ancienne Belgique Brusselzaterdag 10 november 201820:00

In afwachting van de release van haar tweede album, kondigt de jonge Deense Karen Marie Ørsted – aka MØ – haar terugkeer op de planken aan voor dit najaar. Met haar nieuwe tournee houdt MØ op zaterdag 10 november halt in de AB!

In haar thuisland deed ze zich opmerken in 2012 met electropop-hits als “Maiden”, “Glass” en “Pilgrim”. Daarop leent ze haar stem aan internationale succeshits van Avicii en Iggy Azalea, waarmee ze de views op YouTube met sprekend gemak opstapelt. Nog twee jaar later scoort ze met “I Don’t Wanna Dance”, gevolgd door haar debuut ‘No Mythologies to Follow’. Datzelfde jaar levert ze ook haar bijdrage aan wereldhit “Lean On” van Major Lazer en DJ Snake. Het podiumbeest mag optreden in ’s werelds mooiste zalen en op prestigieuze festivals als Rock Werchter en Coachella.

Vandaag is ze 29 en staat haar tweede album voor de deur. Om de spanning al wat op te drijven, onthulde ze in oktober de EP ‘When I Was Young’, en recent nog haar aanstekelijke single “Nostalgia”. Ontdek MØ live op de planken met haar grootste hits én nieuw werk, op zaterdag 10 november in de AB!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter