New Event The Scabs

CC Merksemvrijdag 26 april 201920:15

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt je – als je tenminste niet van Scherpenheuvel of omstreken bent – waarschijnlijk niets, maar het was de jeugdclub waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden het eerste concert speelde.

Vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren staan The Scabs er opnieuw in een ijzersterke bezetting.

In de zomer van 2018 zal een jubileumtournee langs festivals ondernomen worden en het houdt niet op, want in het voorjaar van 2019 staat de groep in Merksem met de show ‘Forty Years’.

Omdat de theatertournee ‘Unplugged Power Off’ hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek.

Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’’ en ‘Turn it Up’.

En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden wederom rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto.

Tickets: www.ccmerksem.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter