New Event Pascale Platel

CC Deurnezaterdag 27 april 201920:30

‘TGaT en de markt is een vervolg op Pascale Platels TET Talk, het relaas van haar puberjaren. In ‘TGaT en de markt onderzoekt Pascale ha ar liefdesleven als volwassen vrouw.Hoe komt het dat de relaties waarvan ze dacht dat ze voor altijd gingen duren, toch gedoemd waren te mislukken. Hoe kijkt ze erop terug?

Sacha woonde in een villa en als je helemaal naar boven de trap op ging, tot op zolder, kwam je  in zijn universum terecht, m et in ‘t centrum zijn bed.En daar heeft hij mijn hemellichaam voor ‘t eerst gestreeld en werd mijn maagdelijkheid telkens en telkens opnieuw geofferd.Ik heb daar uren, dagen, wat zeg ik, maanden doorgebracht op dienen offerblok in zijn universum.
Tot we sterretjes zagen...
Was hij romantisch? Ja, enorm.
Deed hij romantische dingen? Nee.

Platel heeft al vele podia beklommen.Jaar in jaar uit optreden, alleen of  met anderen, op een leeg podium, voor een volle zaal tot tel kens weer het slotwoord viel.Vulde de liefde ook keer op keer die leegte in de vorm van een mens, en nog een mens, en nog één? De leegte ten opzichte van de markt of het aanbod aan potentiële partners.

En wat wil ze nu, nu ze opnieuw verliefd is op de man die muziek brengt in haar leven. En ook op scène, want hij zit naast haar en durft af en toe een plaatje opleggen.

“Ik heb met jou de beste relatie ooit, maar daarom ga ik je niet minder graag zien”

Tickets: www.ccdeurne.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter