New Event MGMT

De Roma Borgerhoutdinsdag 11 december 201820:00

Zaterdag zijn ze één van dé smaakmakers in The Barn op Rock Werchter, dit najaar houdt de wereldtournee van MGMT halt in De Roma. Borgerhout warmt zich alvast op voor een spetterend dansfeestje.

Tien jaar nadat ze de wereld veroverden met hun album Oracular Spectacular is het Amerikaanse duo MGMT weer helemaal klaar om iedereen uit de bol te krijgen met hun psychedelische, funky electric pop. Eigenzinnig, met een flinke knipoog naar de eighties, maar vooral: onweerstaanbaar voor iedereen met ook maar een beetje gevoel voor ritme in de benen.  

Electric FeelKidsTime To Pretend …  De heerlijk swingende popnummers van MGMT zitten in ons collectief dansgeheugen gegrift. Met hun mix van vrolijke deuntjes, overgoten met een sausje van synthesizers en elektrische gitaren, zorgden ze voor een nieuwe sound bij het binnengaan van de eenentwintigste eeuw. Ze effenden daarmee het pad voor groepen als Tame Impala. 

Na de experimentele uitstapjes op hun twee vorige albums keren Andrew VanWyngarden en Ben Goldwasser op Little Dark Age terug naar hun roots: psychedelische pop die niemand onberoerd laat en een glimlach op ieders gezicht tovert.

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter