New Event Kylie Minogue

Koninklijk Circus Brusseldonderdag 8 november 201820:00

Kylie Minogue is onmiskenbaar een superster, overal gekend en door iedereen geliefd. Met meer dan 90 miljoen verkochte albums wereldwijd op haar palmares fleurde de Australische schone 2018 op met de release van haar veertiende album ‘Golden’. Een verrassend album dat country mengt met Kylie’s pop/dance DNA. Daar koppelt de zangeres een nieuwe Europese tournee aan die haar dit najaar naar Brussel brengt.

Als veelzijdige artieste met haar ongeziene intelligentie verbond Kylieverschillende modetrends. Ze slaagde erin om haar muziek telkens heruit te vinden door trends voor te zijn en zo een steeds kritischer publiek te overtuigen. Van “I Should Be So Lucky” tot “Where The Wild Roses Grow” en van “Kids”, “Can’t Get You Out Of My Head”, “Come Into My World”, “I Believe in You” en “Slow”… de lijst met hits lijkt oneindig, onvervangbaar en onmiskenbaar efficiënt.

Met ‘Golden’ brengt Kylie een eerbetoon aan legendes uit Nashville, waar ze in samenwerking met Steve McEwan (Keith Urban) en Amy Wadge (Ed Sheeran) 12 nummers opnam. Een nieuwe uitdaging die ze met verve invult met singles “Golden” en “Stop Me From Falling” waarin ze samenwerkt met de Cubaanse reggaeton groep Gente De Zona. Mis de unieke kans om dit popicoon in alle intimiteit aan het werk te zien op donderdag 8 november in het Koninklijk Circus in Brussel niet!

Tickets: www.livenation.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter