New Event Tash Sultana | cancelled

Sportpaleis Merksemwoensdag 26 juni 201920:00

Dit concert is geannuleerd

Door een onverwacht probleem in de planning ziet de concertorganisator zich genoodzaakt om het concert van Tash Sultana op 26 juni 2019 in het Antwerpse Sportpaleis te annuleren. Tash is zeer ontgoocheld hierover, maar de annulering kon jammer genoeg niet vermeden worden.

Ticketkopers kunnen rekenen op volledige terugbetaling. Tele Ticket Service neemt persoonlijk contact op met alle ticketbestellers.


Tash Sultana kondigt grootse shows aan doorheen Europa en de UK in het kader van haar “Flow State World Tour”.

Deze uitzonderlijke soloartieste begon incognito met live-optredens op vrije podia in bars in Melbourne, maar inmiddels speelt ze de grootste zalen en arena’s plat. Ze staat als headliner op tientallen van de meest gewaardeerde festivals. Haar homemade video’s werden inmiddels al meer dan 150 miljoen keer bekeken.

Tash mocht al vele onderscheidingen in ontvangst nemen. Ze haalde maar liefst 200 miljoen streams voor haar EP ‘Notion’, die haar goud opleverde. Ze bereikte in vele landen de top van de iTunes-charts met haar platina single ‘Jungle’ en kaapte verschillende prijzen in de wacht. Ze is te horen op de soundtrack van de FIFA 2018-game, won de prestigieuze J-Award, kreeg nominaties voor de Apra- en Aria-awards en schitterde recent nog op Coachella en Lollapalooza.

Op 31 augustus brengt Tash Sultana haar langverwachte debuutalbum ‘Flow State’ uit.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter