New Event Black Box Revelation

Ancienne Belgique Brusseldonderdag 14 maart 201920:00

Black Box Revelation ligt op 26 oktober met een nieuwe plaat in de rekken! Jan Paternoster en Dries Van Dijck komen hun nieuwe langspeler op 14 maart live aan ons voorstellen in de AB.

De groep telt intussen vier prachtalbums, toerde de wereld rond, en verzorgde het voorprogramma voor onder meer Beady Eye, Jane’s Addiction, Iggy Pop en Seasick Steve. Maar ze werkten ook samen met producer en Queens of the Stone Age-gitarist Alain Johannes, leverden songs af voor de soundtrack van Amerikaanse series als True Blood en Sons of Anarchy, en schopten het zelfs tot bij David Letterman! Voor hun nieuwe plaat ‘Tattooed Smiles’ bewijzen Jan en Dries eens te meer hun muzikale genialiteit met samenwerkingen met o.a. Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor oldschool Amerikaanse blues niet uit het oog.

Black Box Revelation brengt zijn energieke performance, met nieuw werk en hun grootste succesnummers, opnieuw naar het podium van de AB, op donderdag 14 maart. Een niet te missen concert!

Tickets: www.abconcerts.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter