New Event Eros Ramazzotti

Vorst Nationaal Brusselzondag 31 maart 201920:00

Op de populaire media zwellen de speculaties omtrent een nieuwe plaat van Eros Ramazzotti al een tijdje aan. Op diverse websites maakten ze deze zomer melding van het feit dat de koning van de Italiaanse popmuziek recent in een opnamestudio gesignaleerd werd. Over het nieuwe album hulde Eros zich nog in stilzwijgen. Maar nu is bekend dat op 23 november ‘Vita Ce N’è’ wordt uitgebracht en dat Eros een wereldtournee zal aanvatten die op 31 maart en 1 april 2019 in Vorst Nationaal halt zal houden.

Wie er de vorige keren in Vorst Nationaal bij was, weet hoe naadloos Eros passie, romantiek en popmuziek kan doen samensmelten. Zijn vele Belgische fans van het eerste uur zullen ongetwijfeld trouw op post zijn en zich opnieuw laten meeslepen door de vele hits uit zijn succesvolle carrière. Voor wie hem nog niet live gezien heeft: laat je verleiden door gepassioneerde versies van onder andere “Se bastasse una canzone”, “Musica è”, “Più bella cosa” of “Cose della vita”.

In de nieuwe show zal ook ruimte zijn voor minder bekende albumtracks en nu nog onbekend nieuw werk. Ramazzotti brandt van verlangen om zijn nieuwe show aan zijn fans te presenteren.

Zijn concerten in Vorst Nationaal op 31 maart en 1 april zijn opnieuw een niet te missen kans om de meest geliefde Italiaanse artiest aan het werk te zien.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter