New Event Paul Kalkbrenner

Vorst Nationaal Brusselzaterdag 16 februari 201920:00

Berlin Calling! Samen met Alexanderplatz en de Fernsehturm is hij één van de grootste symbolen van het moderne Duitsland. Paul Kalkbrenner. De man die de zomer van 2018 extra dansbaar maakte met zijn superstrakke sets op Dour en Tomorrowland. Binnenkort keert hij terug naar ons land, ditmaal voor een zaalconcert, op zaterdag 16 februari in Vorst Nationaal!

‘Parts Of Life’, zo werd Paul Kalkbrenners achtste studioalbum gedoopt. Begin mei koos hij de Brusselse Fuse uit om de plaat aan zijn Belgische fans voor te stellen. Een perfecte techno-avond volgens de regels van de kunst, die in enkele luttele minuten compleet uitverkocht was. Met zijn nieuwe werk blijft hij trouw aan een underground sound, die de afgelopen tien jaar bewees toch ook een ingang te vinden naar de top van de internationale charts. Twaalf nieuwe nummers, exact tien jaar na de release van zijn mythische platinum lp ‘Berlin Calling’ die goed was voor tijdloze hits “Sky And Sand” en “Aaron”. Met ‘Parts Of Life’ levert de jonge veertiger een perfect gedoseerde mix van melodische stukken en pompende beats af. Het is één van zijn meest persoonlijke albums tot op heden, waarvan de cover een stilleven (geschilderd door zijn oom) is van een reeks unieke en persoonlijke objecten uit zijn leven. Een echte Kalkbrenner-plaat: kundig, tijdloos en groots.

Hij verpersoonlijkt in zijn eentje een hele generatie, een hele samenleving, een hele beweging… Paul Kalkbrenner is zonder twijfel dé ultieme referentie in de technoscene en je kan hem op zaterdag 16 februari aan het werk zien in Vorst Nationaal. Het jaar meteen goed inzetten, noemen ze dat.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter