New Event Madrugada

De Roma Borgerhoutmaandag 25 februari 201920:00

Twintig jaar na het verschijnen van hun weergaloze debuut Industrial Silence én 10 jaar nadat de band ophield te bestaan is Madrugada helemaal terug. Met de Industrial Silence European Tour 2019 viert de Noorse band de twintigste verjaardag van hun eerste plaat. Op 25 februari staan ze in De Roma, tickets zijn vanaf 14 september om 10u te koop via www.deroma.be, 03 600 16 60 en Fnac. 

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: Madrugada is terug! Originele leden Sivert Høyem, Frode Jacobsen en Jon Lauvland Pettersen trekken in februari 2019 op Europese tournee om het twintigjarige bestaan van hun legendarische debuutplaat Industrial Silence te vieren. Het verhaal van Madrugada heeft binnen de Noorse en Europese muziekwereld bijna mythische proporties aangenomen. In 1998 bood Virgin Records hen een contract aan dat de band de volledige controle gaf over het opnameproces dat zou leiden tot Industrial Silence. Toen de plaat in september 1999 dan uiteindelijk verscheen werd het een instant succes. Madrugada’s debuut schoot naar de eerste plaat in de Noorse hitlijsten en ook de rest van Europa ging onverbiddelijk overstag. 

Industrial Silence is tot op vandaag een van de absolute classics uit de Noorse rockgeschiedenis. Na hun debuut bracht Madrugada nog vier platen uit, waarvan het laatste album, Madrugada uit 2008, werd geschreven vóór het overlijden van leadgitarist Robert Burås in 2007. We zijn heel blij dat Madrugada na 10 jaar afwezigheid terug klaar is om de Europese podia te veroveren. Tot in februari!

Tickets: www.deroma.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter