New Event Hozier

Koninklijk Circus Brusseldonderdag 15 november 201820:00

Verrassing van formaat: Hozier komt ons zijn nieuwe EP ‘Nina Cried Power’ op 15 november voorstellen in het Koninklijk Circus! Een unieke kans om één van de mooiste stemmen van de laatste jaren opnieuw live aan het werk te zien, en dat in een intieme setting.

Zijn hit “Take Me To Church” davert nog na, zowel door de schoonheid van de tekst als de kracht van zijn doordringende en pakkende stem, die je al vanaf de eerste noten bij je nekvel grijpt. Vijf jaar nadat hij met het straffe nummer de wereld veroverde, en vier jaar na het grote succes van zijn debuutplaat is Andrew Hozier-Byrne, alias Hozier, eindelijk terug! Zijn EP telt vier nieuwe pareltjes waaronder het onweerstaanbare “Nina Cried Power”, een samenwerking met Mavis Staples en Booker T Jones op het snijpunt tussen gospel, soul en r&b. Een voorsmaakje dat niets dan goeds belooft voor wat komen zal…

In afwachting van meer nieuws over zijn artistieke toekomst, bevestigt Hozier alvast een reeks concertdata, waaronder een passage in Brussel. Afspraak met de opmerkelijke, charismatische en hypergevoelige zanger op donderdag 15 november in het Koninklijk Circus. Een niet te missen kans!

Tickets: www.ticketmaster.be

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter