New Event Monster Jam | new date

Sportpaleis Merksemzaterdag 7 september 201914:00

Deze show verhuist naar september

  • zaterdag 23 maart – 14.00 uur wordt zaterdag 7 september – 14.00 uur
  • zaterdag 23 maart – 19.00 uur wordt zaterdag 7 september – 19.00 uur
  • zondag 24 maart – 14.00 uur wordt zondag 8 september – 14.00 uur

Opgelet! Er is een verandering gebeurd in het Monster Jam-tourschema. De shows die voorzien waren op 23 en 24 maart 2019 worden verplaatst naar het weekend van 7 en 8 september 2019.

De tickets die je kocht voor de voorstelling op respectievelijk zaterdagmiddag 23, zaterdagavond 23 en zondagmiddag 24 maart blijven geldig voor respectievelijk zaterdagmiddag 7, zaterdagavond 7 en zondagmiddag 8 september 2019.

Wie er echt niet op de nieuwe datum bij kan zijn, kan zijn tickets terugbetaald krijgen. Alle ticketbestellers ontvangen hierover een mail van Tele Ticket Service.

Onze excuses voor het ongemak en tot ziens op Monster Jam!


Het meest familievriendelijke motorsportevenement vol actie verovert het Sportpaleis op 23 en 24 maart 2019!


Feld Entertainment, de wereldwijde leider in live familie-entertainment, brengt Monster Jam op 23 en 24 maart 2019 terug naar Antwerpen. Motorfans zitten op het puntje van hun stoel voor deze show met high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. In 2014 was Monster Jam voor het laatst te gast in Antwerpen met meer dan 20.000 bezoekers.

Ongezien en onvergetelijk! In ‘s werelds meest iconische locaties, zoals het Sportpaleis, worden enorme parcours van modder gecreëerd met als enige doel de levensgrote trucks tot het uiterste te duwen.

Monster Jam is één van de weinige sporten waarbij mannelijke en vrouwelijke piloten van wereldklasse op gelijke voet behandeld worden en strijden voor de winst op hetzelfde parcours. Dit jaar krijgen fans in het stadion bovendien de kans om in real time te stemmen via hun smartphones op de winnaar van de two-wheel en freestyle-wedstrijden.

De Monster Jam® Pit Party voorafgaand aan de show is dé plek bij uitstek om dicht bij de sterren van de show te komen. Deze pre-show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen en foto’s te maken.

Tickets: www.teleticketservice.com

- bovenstaande tekst valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van concertnews.be -
- the text above is not subject to the responsibility of the editors of concertnews.be -


Geef steeds in je comment mee op welk artikel je reageert.
Please put in your comment to which article you are responding.

Tabs Concertnews.be

News
Soon
Reviews

More news

  • Newsletter
  • Facebook
  • Twitter